Što je LEDISON?


LEDISON je trgovačka marka tvrtke FORMEL d.o.o. koja ima za cilj populariziranje LED izvora svjetlosti kao suvremene i ekonomične rasvjete kojoj neupitno pripada budućnost i koja se nameće kao jedina valjana zamjena za odumiruću klasičnu rasvjetu.

LEDISON.HR je specijalizirana Internet trgovina za LED izvore svjetlosti u vlasništvu tvrtke FORMEL d.o.o. s najširom ponudom na HR tržištu. Ovdje na jednom mjestu, po najpovoljnijim cijenama, možete nabaviti sve vrste LED žarulja, reflektora, cijevi, dekorativnih traka, javnu rasvjetu, industrijsku rasvjetu te ugradbenu rasvjetu, najpoznatijih svjetskih imena bez rizičnog eksperimentiranja s proizvodima sumnjive kvalitete i učinkovitosti.

Cilj nam je da LEDISON.HR postane referentno mjesto za nabavku LED izvora svjetlosti, te ćemo u tom smislu kontinuirano povećavati asortiman, uvažavajući vaše želje, prijedloge i potrebe za ekonomičnim i po zdravlje sigurnim LED proizvodima.

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja te Vas savjetovati oko izbora odgovarajuće LED rasvjete za Vaš dom ili ured, koja Vam može osigurati veliku uštedu na troškovima za električnu energiju te vaš životni i radni prostor učiniti ugodnijim i zdravijim.


ZAŠTITA PRIVATNOSTI

FORMEL d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke FORMEL i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Web stranice www.ledison.hr sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka FORMEL d.o.o.

Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke.

Sigurnost i odgovornost

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa).
Na navedeni način omogućen je siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između računala kupca i CorvusPay servisa, te obrnuto.
Navedeni servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

FORMEL d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
FORMEL d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.
FORMEL d.o.o. se ne može smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika tvrtke.


FORMEL d.o.o. opće informacije:

Naziv tvrtke: FORMEL d.o.o. za informatički inženjering i trgovinu
Sjedište i adresa: Zagrebačka cesta 20 | 10000 Zagreb | HR
Sud upisa u registar: Trgovački sud Zagreb | MBS: 080188418
OIB: 98470399801 | VIES VAT ID: HR98470399801
IBAN Zagrebačka Banka d.d.: HR3523600001102506784

Temeljni kapital društva: 500.000,00 kn, uplaćen u cjelosti
Direktor: Željko Ćurković
Godina osnivanja tvrtke: 1991.


Radno vrijeme izložbeno-prodajnog prostora u Zagrebu: PON-PET: 8.00h - 17.00h