UVJETI PRODAJE

Proizvode tvrtke FORMEL d.o.o. putem ovog web shop-a mogu kupovati samo osobe starije od 18 godina.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unešenih podataka prilikom registracije. Prilikom registracije biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama.
Odgovorni ste za sve poduzete akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašom lozinkom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, dužni ste nas obavijestiti o tome tako da nas kontaktirate na broj telefona 01/6195-090 ili mailom na info@ledison.hr

Cijene svih proizvoda i usluga na web trgovini LEDISON.HR izražene su u KN a opcionalno možete odabrati i prikaz u EUR.

NAČINI PLAĆANJA

Na LEDISON.HR web trgovini naručenu robu možete platiti na više načina:

  • internet bankarstvom bilo koje banke u kojoj postoji mogućnost takvog plaćanja, a na osnovu autorizirane ponude
  • online kreditnim i debitnim karticama jednokratno (MasterCard, Maestro, VISA i Diners) te na rate Diners i kreditnim karticama ZaBa-e
  • virmanom na temelju predračuna (pravne osobe) te uplatnicom u svim bankama, uredima Hrvatske pošte i FINA-e
  • pouzećem, tj. gotovinski prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču OverseasExpressa (za narudžbe vrijednosti do 3.000 Kn)

Molimo Vas da prilikom plaćanja e-bankarstvom ili općom uplatnicom navedete poziv na broj koji se nalazi na Potvrdi narudžbe koju ste dobili e-mailom.

SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa).
Na navedeni način omogućen je siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između računala kupca i CorvusPay servisa za naplatu, te obrnuto.
Navedeni servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

UVJETI DOSTAVE

Robu dostavljamo isključivo u suradnji s našim partnerom Overseas Express-om na cijelom području Republike Hrvatske.
Cijena dostave paketa do 30kg težine i do maksimalno 2m dužine iznosi 30 Kn ali za narudžbe iznad 500 Kn za Vas je besplatna!
Besplatna dostava se ne odnosi jedino na akcijske ponude!
Sva roba koja je naručena i plaćena do 13 sati dostavlja se u roku od maksimalno 3 radna dana na adresu naručioca.
Za kupce iz ostalih zemalja dostava se vrši prema posebnom dogovoru, odnosno ista može biti obavljena u organizaciji kupca.
Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku NE preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku s dostavljqčem provjerili stanje pošiljke.

REKLAMACIJE NEISPRAVNE ROBE

Svaki proizvod opravdano reklamiran kao neispravan ili nepotpun u roku od 3 dana od dana primitka biti će pravovremeno zamijenjen. Važno je da uz svaku reklamaciju bude priložena kopija računa kojeg ste dobili za kupljeni proizvod.
Trošak dostave (povrata) reklamacija do našeg skladišta snosi Kupac u cijelosti a svaki povrat koji je dostavljen na naš trošak neće biti zaprimljen te će biti vraćen pošiljatelju. Trošak ponovne dostave zamijenjene ili popravljene robe Kupcu snosi Trgovac u cijelosti.

RASKID UGOVORA O KUPOPRODAJI

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom kupljenim putem LEDISON Internet trgovine, isti možete zamijeniti ili vratiti unutar 14 dana od primitka, sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/14).
Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati na našu adresu:
FORMEL d.o.o., Zagrebačka cesta 20, 10000 Zagreb, Hrvatska 
u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

Kod povrata robe potrebno je priložiti original račun za kupljenu robu te popuniti - Pravo na jednostrani raskid ugovora. 
Trošak povrata robe do našeg skladišta snosi kupac a pošiljku koja eventualno bude poslana na naš trošak, nećemo preuzeti. 

Savjetujemo Vam da pažljivo proučite Zakon o zaštiti potrošača (NN br. 41/14), točnije članak 72, članak 74, članak 75, članak 76, članak 77 te posebno članak 79, koji definira isključenje prava na jednostrani raskid Ugovora, kako bi se izbjegli nesporazumi.

INFORMACIJE O PROIZVODIMA

FORMEL d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju cijena i svih ostalih informacija na stranicama web trgovine LEDISON.HR ažurnim i točnim ali ne može jamčiti stopostotnu ispravnost svih prikazanih informacija o proizvodima.
U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.
FORMEL d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek u potpunosti odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti kao informativnu ilustraciju.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte naš odjel prodaje na tel. 01/6195-090 ili na e-mail prodaja@ledison.hr

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te da prihvaćate ove Uvjete korištenja.