FORMEL d.o.o. trenutno potražuje djelatnike na mjestu maloprodaje i veleprodaje LED rasvjete,  te molimo zainteresirane da pošalju životopis na email: posao@ledison.hr 
Svjesni smo da uspjeh naše tvrtke ovisi o njezinoj sposobnosti privlačenja, zadržavanja i motiviranja onih zaposlenika koji su sposobni osigurati trajni rast. Stoga tražimo visoko motivirane, inovativne i kreativne suradnike, sposobne implementirati nove ideje i svoje vještine u proces prodaje LED proizvoda. Prednost pri zapošljavanju imaju oni kandidati koji imaju određena iskustva i predznanja u prodaji LED rasvjete te kontakte u poslovnom svijetu. 
Ciljevi koje postavljamo su visoki. Međusobna podrška i razmjena znanja te zajednička energija svih koji su spremni pružiti najbolje omogućuju nam da ih ostvarimo. 
Zadovoljstvo naših kupaca osnovni nam je cilj a najkvalitetniji proizvodi i pružanje vrhunske usluge temelj su djelovanja svakog našeg zaposlenika. 
Ako ste sigurni u sebe, znate da možete ponuditi puno ali jednako tako očekujete adekvatnu nagradu za svoje rezultate, javite nam se, sigurno nećete pogriješiti.