Dobrodošli na nove ledison.hr stranice

Cijenjeni kupci,

kako bi se što bolje informirali o našoj ponudi te kako bismo vam olakšali naručivanje robe, napravili smo novi web-shop, modernijeg dizajna te znatno većih mogućnosti. Omogućeno vam je i kartično plaćanje jednokratno i obročno, pa vjerujemo da su time ispunjene sve bitne pretpostavke za ugodno kupovanje iz sigurnosti vašeg doma, u ova nesigurna vremena uzrokovana Covid 19 pandemijom.

Cilj nam je da ovdje, na jednom mjestu, po najpovoljnijim cijenama, možete nabaviti sve što vam je potrebno od LED rasvjete, najpoznatijih svjetskih autoriteta bez rizičnog eksperimentiranja s proizvodima sumnjive kvalitete.
Potrudit ćemo se da LEDISON.hr postane referentno mjesto za nabavku LED rasvjete za praktično sve namjene, te ćemo u tom smislu kontinuirano povećavati asortiman, uvažavajući vaše želje, prijedloge i potrebe za ekonomičnim i po zdravlje sigurnim LED proizvodima.

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja te Vas savjetovati oko izbora odgovarajuće LED rasvjete za Vaš dom ili ured, koja Vam može osigurati veliku uštedu na troškovima za električnu energiju te vaš životni i radni prostor učiniti ugodnijim i zdravijim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)