About Us

Spread the love

FORMEL d.o.o. je tvrtka za informatički inženjering, proizvodnju i trgovinu koja je osnovana 1991. godine, te ove godine slavi 30 godina poslovanja!
Jedna od naših primarnih djelatnosti danas je zastupstvo inozemnih proizvođača, distribucija te prodaja LED rasvjete pod vlastitim zaštićenim brandom LEDISON.

Što je LEDISON?

LEDISON je trgovačka marka tvrtke FORMEL d.o.o. koja ima za cilj populariziranje LED izvora svjetlosti kao suvremene i ekonomične rasvjete kojoj neupitno pripada budućnost i koja se nameće kao jedina valjana zamjena za odumiruću klasičnu rasvjetu.

LEDISON.HR je specijalizirana Internet trgovina za LED izvore svjetlosti u vlasništvu tvrtke FORMEL d.o.o. s najširom ponudom na HR tržištu. Ovdje na jednom mjestu, po najpovoljnijim cijenama, možete nabaviti sve vrste LED žarulja, reflektora, cijevi, dekorativnih traka, javnu rasvjetu, industrijsku rasvjetu te ugradbenu rasvjetu, najpoznatijih svjetskih imena bez rizičnog eksperimentiranja s proizvodima upitne kvalitete.

Cilj nam je da LEDISON.HR postane referentno mjesto za nabavku LED izvora svjetlosti, te ćemo u tom smislu kontinuirano povećavati asortiman, uvažavajući vaše želje, prijedloge i potrebe za ekonomičnim i po zdravlje sigurnim proizvodima iz domene LED rasvjete.

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja te Vas savjetovati oko izbora odgovarajuće LED rasvjete za Vaš dom ili ured, koja Vam može osigurati veliku uštedu na troškovima za električnu energiju te vaš životni i radni prostor učiniti ugodnijim i zdravijim.

Biti će nam zadovoljstvo da nas posjetite u našem izložbeno prodajnom prostoru u Zagrebu na adresi Zagrebačka cesta 20, te se uvjerite u veliku ponudu LED asortimana za promptnu isporuku sa skladišta!

Radno vrijeme LEDISON fizičke trgovine je PON-PET: 08-17h

Osnovni podaci tvrtke

Naziv: FORMEL d.o.o. za informatički inženjering i trgovinu
Adresa: Zagrebačka cesta 20
Mjesto: 10.000 Zagreb, HR
Radno vrijeme: PON – PET: 8.00h – 17.00h
Trgovački sud: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080188418
OIB: 98470399801
Banka: Zagrebačka Banka d.d.
IBAN: HR3523600001102506784
Temeljni kapital: 500.000,00 kn
Direktor: Željko Ćurković
Godina osnivanja: 1991. g.

X