FAQ

Spread the love


U nastavku možete pronaći odgovore na učestalo postavljena pitanja koja se tiču narudžbi, isporuka i plaćanja proizvoda putem LEDISON webshopa.


Kako mogu naručiti vaše proizvode?
Proizvode možete naručiti online u našem web shopu, telefonski na 01/6195-090 te putem e-maila na webshop@ledison.hr

Postoji li minimalan iznos narudžbe?
Ne postoji minimalan iznos narudžbe ali za besplatnu dostavu narudžba mora biti veća ili jednaka 1000 kn.

Kako mogu platiti naručene proizvode?
Možete platiti karticom putem Interneta, kod preuzimanja paketa (plaćanje pouzećem) ili bankovnom uplatom na naš račun (internet bankarstvom, uplatnicom u banci…).

Kolika je cijena dostave?
Cijena dostave je 35 Kn po paketu težine do 30 kg, za sve narudžbe manje od 1000 kuna.  Za sve narudžbe veće ili jednake 1000 Kn dostava je besplatna, 

Mogu li robu osobno preuzeti?
Naručenu robu je moguće i osobno preuzeti u našoj poslovnici, uz prethodnu uplatu na račun, koja mora biti evidentirana s naše strane, i to radnim danom od 8:00 do 17:00 uz prethodnu najavu na broj telefona 01/6195-090
U kojem roku mogu očekivati dostavu?
Robu šaljemo dostavnom službom svaki radni dan. Pošiljke na Vašu adresu stižu unutar 1 do 3 radna dana od naružbe. Izuzetak nastaje ako trenutno nemamo traženi artikl pa ga moramo za vas dobaviti. Ukoliko je potrebno čekati 5 ili više dana na isporuku, obavijestit ćemo vas.

Što ako nisam doma kada stigne dostavljač?
Dostavljač će Vas kontaktirati ili Vam ostaviti obavijest te dogovoriti drugi termin dostave. Zato je neophodno da ostavite broj mobitela prilikom narudžbe!

Isporučujete li robu van Hrvatske?
Da, robu isporučujemo i van Hrvatske ali uz predhodni dogovor s kupcem oko načina isporuke.

Mogu li naručiti proizvode koje nemate na shopu?
U većini slučajeva da, no za precizan odgovor na to pitanje pošaljite nam konkretan upit te ćemo Vam se javiti.

Mogu li proizvod isprobati prije kupovine?
Naravno, proizvode koji vas zanimaju možete vidjeti i isprobati prije kupnje u našoj fizičkoj trgovini u Zagrebu, Zagrebačka cesta 20.


Ako imate bilo kakva dodatna pitanja na koja ovdje nismo dali odgovore, molimo Vas da nam se javite na email webshop@ledison.hr ili nazovete na telefon 01/6195-090.

X